InSeCuRiTy Hack Romania
Bun Venit Pe InSeCuRiTy Romania ,, un forum unde gasesti ce vrei orice program hack va fi publicat doar pe insecurity romania un loc dedicat programelor hacking si tutorialelor ! pentru a putea folosi acest site te rugam sa iti faci cont deoarece continutul accestui site este privat Attentie - accest site este facut intrun scop educativ nu raspundem pentru daunele provocate !
Lista Forumurilor Pe Tematici
InSeCuRiTy Hack Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE INSECURITY HACK ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica 22 ani
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
InSeCuRiTy Hack Romania / $$$ BANI ONLINE ՖՖՖ / SimCash - simcash.io [aplicatie pe Android]-castigi bani din sms  
Autor
Mesaj Pagini: 1
hellteam91
Administrator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 57
Este o aplicatie cu care castigi bani consumand SMS-urile pe care nu le folosesti (foarte util pentru cei cu planuri "nelimitate".
Aplicatia trimite mesaje OTP (OneTimePassword) si mesaje cu coduri de confirmare (cum ar fi TikTok, Telegram etc). Ati observat ca atunci cand primiti coduri de confirmare pe telefon, de obicei le primiti de pe niste numere obisnuite si nu de pe numere scurte?
Se poate seta limita de sms-uri trimise intr-un interval (un numar maxim pe ora / zi / saptamana / luna) si tara/tarile catre care puteti trimite sms fara costuri suplimentare.
Se poate seta pretul dorit per sms expediat, de la 0.001 la 0.01 euro.
Trebuie doar configurata aplicatia si avut conexiune la internet. Apoi aplicatia se ocupa de trimitere mesaje, confirmarea lor (daca "destinatarul" a primit codul si l-a introdus). Bineinteles, respectivele mesaje nu le puteti vedea din motive evidente.
Referali: 10% din castigurile lor.
Retragere bani: Paypal (minim 10 euro), XRP Crypro (minim 6 euro), BTC Bitcoin minim 15 euro, transfer bancar (minim 50 euro), iar intre userii aplicatiei minim 1 euro.

Am aflat de aceasta aplicatie de pe un grup privat international, unde sunt postate aplicatii cu castiguri ridicate dar functionale numai in tari precum SUA, Canada, UK etc. Ei bine, aplicatia asta merge si pe Romania.
Ma gandeam chiar sa cumpar o cartela de telekom suplimentara, parca-i la promotie. Are cineva cunostinta de limita se sms-uri trimise maxim pe zi?
Voi pune cateva poze din acel grup, cu persoane care au strans sume frumoase (mai mult de 7 euro pe zi). Altii chiar si-au luat un telefon si cartela suplimentara pentru a castiga mai mult.

Descarcarea se face de pe site-ul lor, instaland fisierul apk. (Daca nu vi-l recunoaste automat, bagati codul NELCC la inregistrare)
ATENTIE! Pentru cei care se inscriu sub mine, le ofer gratuit (primul) 1 euro castigat de pe urma lor, trimitandu-l prin aplicatie!

Poze cu dovezi:

simcash simcash.io [aplicatie bani din sms este aplicatie care castigi bani consumand sms-urile care

42.4KB


_______________________________________
H3llT3am



pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la